Innan ryktet sprider sig ännu mer och missuppfattningarna blir ännu fler vill jag förklara en sak för Er.

Vi har kontakt med Danny fans utomlands och nu har hade det kommit julklappar från USA som vi lovat överlämna. Så i torsdags när jag och Lovisa sprang på D frågade vi honom om han hade tid över någon dag så vi kunde överlämna detta. Han hade en lucka i fredags och då var jag, Lovisa, Jessica och Cicci vid Annexet och lämnade julklapparna. Mer än så var det inte.
Nu säger ni säkert ”Men ni kunde lämnat dom idag vid kyrkan!” Jo, visst. Men iom att klapparna kom från folk utomlands så vill ju dom såklart ha autografer, foton etc. Det skulle bli lite stressigt i kyrkan.

Angående missförståndet att jag och D bestämt dejt över sms. Om ni syftar på bilden printat av ett sms i något inlägg under så kommer inte det från D. D har inte mitt nummer, jag har inte hans. Det enda kommunikationen vi har är över DayViews.
Och angående ryktet om att vi gått och fikat, det stämmer inte heller.

Jag är vuxen, jag har ett liv utanför den här Danny bubblan. Och i min blogg skriver jag om allt som händer i mitt liv. Om ni väljer att pussla ihop det till nån värld som inte finns får det stå för er. Men snälla, kasta inte skit på Danny eller någon annan innan ni vet hur det egentligen ligger till.

Och har ni frågor, prata med mig direkt. Här, på DW eller Facebook. Så slipper vi massa skitsnack och missförstånd.

Annonser